Ett smartare sätt att paketera

Packsize hjälper företag att eliminera överflödigt emballage. På så sätt kan vi minska de negativa effekterna på den globala miljön och sänka kostnaderna för att förbättra din verksamhet.
Kontakta Oss
Bli en del av Packsize, framtidens arbetsgivare!

Om oss

We Fit What your World Needs

Packsize revolutionerar förpackningsindustrin med våra banbrytande lösningar och orubbliga engagemang för miljön. Som en global ledare inom förpackningsautomatisering gör vi det möjligt för företag att optimera sina förpackningsprocesser samtidigt som de minskar avfallet och anammar hållbara metoder.

Hos Packsize står hållbarhet i centrum för allt vi gör. Vi drivs av en passion för att skydda miljön och hjälpa företag att anamma miljövänliga metoder. Följ med oss på resan mot en grönare framtid genom att utforska de senaste trenderna, innovationerna och bästa metoderna inom hållbara förpackningar.

Packsize: Förpackningsautomatisering för en hållbar framtid 📦💚.

Kom igång

Allt kan ledas tillbaka till vår utgångspunkt

Överflödigt emballage är skadligt för miljön. Med On Demand Packaging kan våra kunder minska sitt miljömässiga avtryck. Genom att tillverka skräddarsydda lådor minskar både förpackningsvolymen och materialåtgången avsevärt. Detta minskar också hanterings- och logistikkostnader eftersom skräddarsydda förpackningar kräver mindre utrymme. Användningen av miljöskadligt fyllnadsmaterial minskar också drastiskt.

Vi sköter vår nordamerikanska verksamhet från vårt huvudkontor i Salt Lake City i Utah, och vår europeiska verksamhet från vårt huvudkontor i Herford, Tyskland. Vår produktion ligger i Enköping, Sverige. Du hittar din kontaktperson på vår kontaktsida. Vi ser fram emot ditt samtal.

Kontakta Oss
Bli en del av Packsize, framtidens arbetsgivare!

Det bästa alternativet för ditt företag

Packsize stöds av en internationell supportorganisation av expertingenjörer och -tekniker och är mer än en produkt- och tjänsteleverantör; vi är en sann partner. Låt oss arbeta tillsammans för att skapa Smart Packaging For A Healthy Planet®.

En bild av friska träd i en skog

Hållbarhet

Packsize har åtagit sig att tillhandahålla Smarter Packaging for a Healthy Planet®

Läs mer →
En bild av Packsizes grundare, Hanko Kiessner, och anställda

Karriär

Vi är ett snabbt växande teknikföretag inom förpackningsbranschen som gör varje enskild fraktlåda mindre. Bli en del av Packsize – framtidens arbetsgivare!

Läs mer →
Packsize-team på en europeisk mässa.

Events

Packsize besöker många branschmässor varje år. Ta reda på om det finns några nära dig.

Läs mer →

Förbättra din förpackningsprocess med Packsizes e-handelslösning

Kontakta oss idag för en personlig analys av din förpackningsprocess