PackNet Cloud Platform

En tillförlitlig molnbaserad mjukvaruplattform för On Demand Packaging®-lösningar
Mer information
AnvändarvänlighetProduktinformation uppdateras på några minuter.
IntegrationFungerar sömlöst med PackNet Cloud.
NoggrannhetGer tillförlitlig produktdata.

Automatisera dataflöden och minska antalet error i pressade processer

Sluta gissa vilken låda som passar ordern. Nu kan förpackningsprogrammet automatiskt beräkna den bästa lådtypen och förpackningen för varje försändelse med automatiserad dimensionsregistrering och WMS-integration.

Hantera maskingrupper med programvara för paketering

Prioritera lådproduktionen och skicka order i paket med rätt lådmodell och korrekt z-Fold® och vid rätt induktionspunkt.

Kundanpassad för varje lager

Plattformen PackNet.Cloud kan kompletteras med ytterligare moduler där alla tillämpningar samverkar och tillsammans utgör en optimal On-Demand Packaging-lösning.

Få fler funktioner och bättre rapportmöjligheter med moduluppbyggd PackNet®-programvara

PackNet Cloud Core är en intelligent programvarulösning online som ger korrekt dimensionering i förpackningsproduktionen, aktiverar förpackningsmaskiner och utrustning samt ger insyn i kartongproduktion och -processer.

PackNet Cloud Report är en onlinelösning för rapportering som visualiserar produktionsmiljön med hjälp av big data. Det ger insyn i data om kartongproduktion, wellpappanvändning, maskintillgänglighet och spillfrekvens samt enkel åtkomst till den rådata som ligger till grund för visualiseringarna.

PackNet Cloud Dim är en onlinelösning för dimensionering som använder avancerade webb- och lagringskoncept för att säkerställa att SKU-data återges korrekt. Med Packsize dimensioneringsprogram är det enkelt att uppdatera anpassade fält och egenskaper för lagret och då förbättra data i lagersystemet (WMS).

PackNet Cloud Cube är en onlinelösning som använder avancerade algoritmer för att analysera mått och vikt för varje artikel i en order. Därefter fastställs minsta möjliga låda för ordern. Lådan kan ha en standardstorlek eller anpassade mått som tas fram just när den behövs, från en Packsize-maskin.

Automatisera arbetsflödet med Packsizes förpackningsprogramvara

Låt oss tillsammans skräddarsy en förpackningslösning som är rätt för er.