Skräddarsydda tillverkningsförpackningar

Öka produktiviteten och hållbarheten med en Packsize On-Demand Packaging®-lösning.
Be om en utvärdering
En Packsize On-Demand Packaging-förpackningsmaskin i lagermiljö.

Effektivisera förpackningsprocessen

I egenskap av tillverkare förstår du hur viktiga förpackningarna är. De skyddar dina produkter under transport och lagring och hjälper även till att exponera ditt varumärke. Men att hitta rätt förpackning kan vara en utmaning. Standardförpackningar kanske inte passar dina produkter optimalt, vilket kan leda till skador under transport. On Demand Packaging®-tekniken gör det möjligt att nyttja lagerutrymme, arbetskraft, resurser och pengar bättre så du snabbt och effektivt kan tillverka skräddarsydda lådor i rätt storlek. Dessutom ger dessa lösningar större skalbarhet, så att du kan växa och fortsätta att tillgodose efterfrågan och fler order.

Minska ineffektiviteten i leverantörskedjan →

Spara tid och pengar med ett Right-Sized Packaging On Demand®-system. Leverera beställningar snabbare och skapa anpassade wellpapplådor som sparar plats på lastbilar så att du kan leverera mer åt gången. Automatisering gör distributionscenter snabbare, effektivare och mer kostnadseffektiva.

Få ut produkter på marknaden snabbare →

Hastigheten är avgörande. Automatiserade förpackningssystem skapar förpackningar i rätt storlek på några sekunder, så att du har dem precis när du behöver dem.

Minska koldioxidavtrycket →

Genom att dimensionera lådor rätt använder du mindre wellpapp och utfyllnadsmaterial, vilket resulterar i mer miljövänlig förpackning. Mindre lådor innebär också mer lastbilsutrymme, så att du kan få plats med fler order per lastbil och det blir färre lastbilar på vägarna.

Så här fungerar Right-Sized Packaging On Demand®

Oavsett om du behöver massproducera lådor i slutet av ett monteringsband eller tillgodose efterfrågan på e-handelsförpackningar kan Packsizes lådtillverkningsmaskiner anpassas efter alla arbetsflöden. När produktdimensionerna har angetts till maskinen (antingen via streckkodsläsning, manuell avläsning eller ett WMS) matas vår z-Fold® in och skärs till en rätt anpassad låda. Dessa multipatenterade automatiserade On Demand Packaging®-maskiner är utrustade för produktion av stort antal lådor inom en mängd olika branscher.

Grafik som visar ett automatiserat Box Last-förpackningsflöde i en lagermiljö.

Smarter Manufacturing Packaging for a Healthy Planet®

En högteknologisk lösning för wellpapplådor

Ett On Demand Packaging-system är en IIoT-lösning som är utformad för att köra verksamhetskritiska processer och analysera data i realtid. Vår PackNet® Cloud-programvara kan koppla ihop hela ditt nätverk av produktions- och distributionsanläggningar till ett pålitligt, robust och säkert On Demand Packaging-system. PackNet Cloud Platform gör det enkelt att extrahera och analysera data som samlas in av vår smarta maskin så att du kan fatta snabbare och bättre beslut i realtid.

E-bok

Guide till fraktlådor i wellpapp

För en utomstående kan det kännas som om den här branschen har oerhört många variationer, unika regler och specialbegrepp. Låt oss hjälpa dig att förstå allt du behöver veta om att få de bästa transportlådorna för dina unika behov.

Ladda ner e-boken
Miniatyrbild för e-boken om automatisk förpackning.

Kostnadsbesparingar

Minska material- och fraktkostnader, inklusive DIM-kostnader.

Öka effektiviteten

Uppnå effektivitet i leverantörskedjan och minska behovet av arbetskraft.

Förbättra leveranstiden

Förbättra leveranstiden och uppfyll kundernas förväntningar.

Öka hållbarheten

Minskar miljöpåverkan och minimerar användningen av petroleumbaserade utfyllnadsmaterial.

Förenkla processen och eliminera lådlagret

Packsizes smarta teknik möjliggör bättre användning av lagerutrymme, arbetskraft, resurser och pengar. Varför leta på lagret efter rätt låda när du kan använda vår designprogramvara för att tillverka en anpassad låda on-demand med ett Packsize-maskinsystem? Detta är en miljövänlig förpackningslösning som genererar mindre avfall genom att skapa en låda i rätt storlek som varken kräver utfyllnad eller använder onödigt mycket material. Du erbjuder dessutom kunderna en bättre uppackningsupplevelse och minskar risken för att produkter skadas under transport.

En man använder pekskärmen på en Packsize-maskin för förpackning av lådor i rätt storlek.
Ett foto av Lisa Gaddy, inköpschef på Central Carolina Products, när hon diskuterar sitt företags partnerskap med Packsize.
Med Packsize har vi sparat cirka 1 miljon kronor per år. Jag gillar att vi kan göra våra egna lådor med Packsize-maskinen. Vi bestämmer hur många lådor vi har. Vi kan se till att storleken på lådan är som vi vill ha den. Jag gillar allt som Packsize har att erbjuda.
Lisa Gaddy
Inköpschef
,
Central Carolina Products
Läs deras historia
Bild på en automatiserad Packsize-förpackningslösning på en Culpitt-anläggning.
Vi gick samman med Packsize vid en extremt komplex tidpunkt när vår verksamhet övergick till e-handel. Deras partnerskapsstrategi innebar att vi kunde utforma en flexibel lösning för både här och nu och på lång sikt. Fördelarna gick långt utöver en förpackningslösning: bättre datainsikter, integrering av flera speditörer och kriterier för val av speditör baserat på förpackningens vikt och dimensioner. Nu använder vi till och med systemet för tillfälliga plockplatser – så flexibelt är det faktiskt. När det gäller förpackningar har vi också gjort betydande besparingar i fråga om frakt, paketering och arbetskraft, och vi kan ge våra kunder en mer hållbar och miljövänlig produkt.
Gary Quinn
Logistik- och kundteknikdirektör
,
Culpitt
Läs deras historia
Ett foto av en e-handelsorder med flera varor på ett transportband hos Atomic, innan ordern paketeras med en Packsize-lösning.
Teamet gjorde ett enastående jobb – båda testerna blev godkända med en tillgänglighet på 97%. Vi är redo för nästa skidsäsong!
Gabriele Meilinger
Atomic D&T/Lagerchef
,
Atomic
Läs deras historia
Interroll Obrigheim: Product packaging of fragile glass products
Packsize har gett oss en gyllene medelväg: Effektiva förpackningar, mindre avfall och ett stort steg framåt för hållbarheten. Vårt samarbete har inte bara resulterat i en smidig process, utan också nöjdare kunder och mer hållbar frakt. En sann seger för alla inblandade!
Rudolf Shmidt
Projektledare för logistik
,
Interroll Obrigheim
Läs deras historia
Bild på en lagerarbetare som packar en lång vara med hjälp av Packsize-teknik hos Facido.
Packsizes inställning till hur man utformar en innovativ lösning och deras tekniska processkunnande övertygade oss. Vi vill gärna fördjupa vårt samarbete ytterligare i framtiden.
Ralf Yilmaz
Logistikchef
,
FACIDO
Läs deras historia
En stiliserad bild av en VEGA Grieshaber-sensor.
Packsize revolutionerar förpackningar. Med innovativa förpackningslinjer kan vi optimera plats och förbättra vår framtida genomströmning: Lösningen sparar avtryck och manuell arbetskraft.
Ann-Christin Dietmeier
Logistikchef
,
VEGA Grieshaber
Läs deras historia
En stiliserad bild av en VEGA Grieshaber-sensor.
Packsize revolutionerar förpackningar. Med innovativa förpackningslinjer kan vi optimera plats och förbättra vår framtida genomströmning: Lösningen sparar avtryck och manuell arbetskraft.
Ann-Christin Dietmeier
Logistikchef
,
VEGA Grieshaber
Läs deras historia
Närbild av en Packsize EM7-lösning.
Kunden konfigurerar först en möbel i vår 3D-konfigurator från Schrankwerk.de på nätet. Eftersom konfiguratorn är kopplad till vårt interna designprogram överförs data direkt när beställningen görs och de enskilda måtten på komponenterna kan senare överföras till förpackningsmaskinen. Skåpdelarna som ska levereras packas sedan så snabbt och effektivt som möjligt.
Walter Klocke
Kundtjänst
,
Schrankwerk
Läs deras historia

Packsize kan hjälpa till att spara pengar och förbättra befintliga processer.

Ta reda på hur du kan använda smartare förpackningar för en bättre miljö.