Vanliga frågor

Vilken storlek på lådor kan ni tillverka?

Packsizes On Demand Packaging®-lösningar är utformade för att uppfylla ditt specifika förpackningsbehov. Packsizes bibliotek erbjuder ett omfattande utbud av lösningar för ett oändligt antal storlekar på lådor. Behöver du en låda för en golfboll? Det kan vi lösa. Behöver du den för en golfbil? Det kan vi också lösa.

Hur fungerar maskinen?

Vi placerar maskinen direkt på förpackningslinjen. Packsizes wellpapp z-Fold matas in genom maskinens bakre del. Därefter skärs och veckas z-Fold och förses med viklinjer enligt de exakta specifikationer från den inmatade måttdatan. Produktmått kan matas in manuellt, med en skanner eller via ett befintligt lagersystem (WMS).

Vilka olika typer av lådor kan maskinen tillverka?

Packsizes z-fold kan förvandlas till nästan vilken låda i FEFCO-stil som helst. FEFCO betraktas som den internationella standardguiden för utformning av papplådor, och dem finns det många av.

Hur stor är maskinen?

Storleken på våra olika maskiner varierar från 4,18 kvadratmeter till 13,94 kvadratmeter.

Hur många lådor per dag kan maskinen hantera?

Det beror på maskinen/maskinerna och de specifika lådutformningarna. Vi designar anpassade lösningar för att tillgodose din önskade produktionshastighet.

Hur fungerar en On Demand Packaging-lösning?

Vi tillhandahåller utrustning för att tillverka lådor till en låg eller ingen kapitalkostnad i utbyte mot att du åtar dig att köpa wellpappen z-Fold av oss genom en prenumeration.

Vilken slags support erbjuder ni?

Vi har en supportjour som är öppen dygnet runt, med regionala grupper av fältservicetekniker som ger teknisk support. De flesta kundsamtal löser vi på distans via telefon. Om en tekniker behöver skickas ut kan de skickas från en plats i närheten.

Våra linjer är automatiserade. Kommer er maskin att hålla jämna steg med det vi redan har på plats?

Eftersom våra lösningar är kundanpassade kan vi installera så många maskiner som du behöver för att tillgodose dina behov av hastighet och volym.

Hur länge kommer vårt avtal att gälla, om vi beslutar att införa ert system?

Ett typiskt leveransavtal löper inledningsvis på 24 till 48 månader med automatisk förlängning.

Finns det något mer jag bör veta om Packsize?

Ja, Packsize har vunnit många priser, inklusive förpackningsbranschens respekterade WorldStar Packaging Award. Vår nominering till Smart-size Packaging med Staples vann det kvalificerande AmeriStar-priset i juni 2013 och därefter WorldStar-priset senare samma år. Detta pris är bara ett exempel som visar att Packsizes On Demand Packaging är den perfekta kombinationen av en utmärkt leveranskedja, hållbarhet och nöjda kunder.

Förbättra din förpackningsprocess med Packsizes e-handelslösning

Kontakta oss idag för en personlig analys av din förpackningsprocess