Om Packsize

Ledarskap

Packsize strävar efter att vara en inkluderande organisation där ALLA teammedlemmar hör hemma. Detta åtagande börjar från toppen. Lär dig mer om vårt ledarskapsteam nedan.
Ett foto av Packsizes huvudkontor med personalen framför byggnaden.

Ledningsgrupp

Brady Pettit

Vice chef för globala finanser

Brady Pettit började på Packsize 2013 som styrekonom för Nordamerika. Han befordrades till vice finanschef för Nordamerika 2016 och till vice chef för globala finanser 2023.

Innan han började på Packsize tillbringade Brady sex år som revisor på KPMG och sitt sista år där som revisionschef. Därefter tog han på sig rollen som praktikadministratör på en lokal läkarmottagning i två år. Brady har en magisterexamen i redovisning från Brigham Young University.

Brady bor i Salt Lake City-området och njuter av att tillbringa tid med sin fru och sina fem barn. Familjetid har stor betydelse för honom, och han tycker särskilt mycket om att delta i aktiviteter som skidåkning, segling och att gå på fotbolls-, lacrosse- och cheerleading-evenemang med sina nära och kära.

Brent Cowan

Finansdirektör

Brent Cowan började på Packsize 2011 som global styrekonom och 2017 befordrades han till global finanschef. År 2021 utsågs han till finansdirektör. Som finansdirektör ansvarar Brent för bolagets finansiella verksamhet, rapportering och kapitalstruktur.

Före sin tid på Packsize arbetade Brent med offentlig redovisning på KPMG. Hans erfarenhet där inkluderade en flerårig tjänst i Genève i Schweiz, i nära samarbete med många stora multinationella företag. Brent har en magisterexamen i redovisning från Brigham Young University.

Brent bor i Salt Lake City-området och har ett ohälsosamt beroende av BYU-sport. När han inte räknar siffror letar han efter den bästa chokladkakan eller hjälper till att skjutsa sina fem aktiva barn till rätt platser vid rätt tidpunkter.

Brian McCarson

Utvecklingsansvarig och chef för informationssäkerhet

Brian McCarson började på Packsize 2023 som utvecklingsansvarig och chef för informationssäkerhet. Brian leder grupperna för produktledning, projektledning, IT, IS, informationssäkerhet, FoU, programvara, maskinvara och kontrollteknik. Han leder Packsizes tekniska vision och ansvarar för alla aspekter av företagets teknikutveckling. 

Före sin tid på Packsize arbetade Brian på Intel, senast som chef för NUC-gruppen (Next Unit of Compute) som vice vd och General Manager. Han har över 25 års erfarenhet av att utforma och driftsätta hårdvaru- och mjukvarusystem för industriell automatisering och robotik i företagsklass, inklusive lösningar för artificiell intelligens i stor skala. Brian älskar att bygga starka, inkluderande och samarbetsinriktade team som kan uppnå resultat som överträffar målen och samtidigt ha roligt.

Brian bor i Arizona med sin fru och deras tre döttrar och två söner. När han inte arbetar umgås han med sina barn så mycket som möjligt. Han och hans fru älskar att resa och gör sitt bästa för att införliva lite vin i sina resplaner. Brian har under hela sitt liv haft en passion för restaurering av klassiska bilar och älskar att omvandla gamla fordon till något vackert, unikt och oftast mycket snabbare.

Bridget Martin

Vice produktchef

Bridget Martin började på Packsize 2023 som vice produktchef med ansvar för produktledning och produktdesign. Hennes organisation blandar konst och vetenskap för att upptäcka och testa potentiella marknadsmöjligheter, och sammanställer en portfölj av förstklassiga lösningar som kombinerar hårdvara, mjukvara, data, material och tjänster för förpackningsautomatiseringsindustrin.

Innan hon började på Packsize arbetade Bridget på Intel Corporation i 14 år, där hon ledde teknik- och produktteam som förde samman realtidsdrift med avancerade analyser och AI för tillverknings-, detaljhandels-, logistik- och industriautomatiseringsbranscher.

Bridget bor i Arizona med sin man. När de inte arbetar tar de hand om sin lantgård och hittar på alla möjliga ursäkter för att anordna familjefester, oavsett om det är en luau, en julfest eller bara en vanlig söndagsmiddag.

David Lockwood

VD

David Lockwood började som VD på Packsize 2024, med över tre decenniers erfarenhet från näringslivet, den akademiska världen och offentlig förvaltning. Från 2012 till 2018 var David VD för Energy Solutions och från 2019 till 2021 deras arbetande styrelseordförande. Innan han började på Energy Solutions var David styrelseordförande och VD för Liberate Technologies, VD för Intertrust och VD för Goldman Sachs.

David har suttit i över tjugo offentliga och privata företagsstyrelser, inklusive Steinway Musical Instruments och Forbes. Han har också suttit i flera styrelser för ideella organisationer, bland annat Exploratorium, ett museum i San Francisco som ägnar sig åt vetenskaplig utbildning, och USTAR, Utah Science Technology and Research Initiative. David har varit föreläsare vid Stanford-universitetets Graduate School of Business, och från 2019 till 2021 var han ledande rådgivare till USA:s energiminister.

David är författare till fyra böcker: Fooled by the Winners, Outplayed, Confused by the Odds och Rightsizing Nations. David har skrivit mycket om politik och historia, bland annat om vikten av att utveckla ny teknik för att bekämpa klimatförändringarna. Han är gift och har tre barn och bor i Utah.

Forrest Hallström

Vice VD och General Manager för Packsize Now

Forrest Hallstrom började på Packsize 2020 som General Manager för Packsize Now. År 2023 befordrades han till vice VD och började rapportera direkt till VD:n. I denna roll ansvarar Forrest för alla affärsområden inom Packsize Now.

Innan han började på Packsize var Forrest eftermarknadschef för Sherwin-Williams industridivision med ansvar för den globala försäljningen till John Deere, Caterpillar, General Motors, Toyota med flera. Han arbetade också för HB Fuller i 12 år och hade olika roller inom drift, försäljningsledning och affärsledning. Under den här tiden byggde Forrest upp sin kunskapsbas inom wellpappindustrin.

Forrest och hans fru har varit gifta i 33 år och har fyra barn. När de inte arbetar tillbringar de mycket av sin tid med familjen och i olika kyrkliga roller. Forrest lyssnar mycket på ljudböcker, deltar i triathlon och andra lopp och jobbar på att få plats med så många växter och träd som möjligt i sin lilla trädgård på Salt Lake Avenues.

Frank Langerbeins

VD och vice försäljningschef för Europa

Frank Langerbeins började på Packsize 2016 som vice teknikchef innan han övergick till försäljningsavdelningen 2020. Detta steg gjorde det möjligt för honom att använda sin tekniska expertis och branschinsikt för att driva försäljningstillväxt och bygga starka kundrelationer. År 2023 klev han in i sin nuvarande roll som VD och vice försäljningschef för Europa.

Som ingenjör med över 19 års erfarenhet från SIG Combibloc, som är marknadsledande inom automatiserad förpackning och fyllning av livsmedel, bidrar Frank med en mängd kunskap och expertis i sin roll. Han kombinerar sin tekniska bakgrund med utmärkta kommunikations- och ledaregenskaper för att effektivt leda sina team och leverera exceptionella resultat.

Frank tycker om att hålla sig aktiv och umgås med sin familj på fritiden. Han är mån om att hålla sig à jour med den senaste utvecklingen och de senaste trenderna. Detta engagemang för livslångt lärande berikar hans liv och gör det möjligt för honom att bidra med nya perspektiv och innovativa idéer till sitt arbete och sin interaktion med andra.

Fredrik Markström

VD för Packsize Technologies AB

Fredrik Markström började på Packsize år 2000 som mekanisk utvecklare i Sverige och var med och designade många av våra tidiga produkter. Han har arbetat i olika roller och lett projekt och team inom FoU, teknik, inköp och produktion. 2007 tillträdde han rollen som VD för Packsize Technologies AB och startade då vår Lean-resa. Fredrik är ansvarig för vår verksamhet i Sverige och ansvarar för fabriken i Louisville.

Före sin tid på Packsize arbetade Fredrik som ingenjör på Rodenstock. Han bor i Uppsala med sin fru, deras två döttrar och två sibiriska katter. Han älskar att vara utomhus, vandra, jogga, fiska och plocka svamp (som gärna får ingå i de kulinariska rätter han lagar och avnjuter med gott vin). Han följer noga världens nyheter, den ekonomiska utvecklingen och aktiemarknaden. Han är också intresserad av hockey, Formel 1 och vintersport.

Hanko Kiessner

Grundare

Hanko Kiessner, som är en innovatör i femte generationen och född i Tyskland, grundade Packsize tillsammans med sin fru Laura med en vision om att omdefiniera förpackningars potential. Hanko följde i sin fars fotspår genom att arbeta med den ledande tyska z-Fold-wellpappleverantören och senare experimentera med Right-Sized Packaging on Demand® i Herford i Tyskland. 

Idag är Hanko en förespråkare för hållbara metoder inom förpackningar och andra områden. Han brinner för att minska avfall, skydda miljön och göra Jorden till en bättre plats.

Förutom att vara grundare av Packsize var Hanko 2015 med och grundade Leaders for Clean Air – en ideell organisation som arbetar för att förbättra luftkvaliteten i Utah – och är ansvarig för Salt Lake Citys största tak med solpaneler och installation av laddare för elbilar, som är en av de största i delstaten.

John Hojnacki

Vice chef för global teknik och FoU

John Hojnacki började på Packsize 2024 som vice chef för global teknisk forskning och utveckling. John hjälper till att forma Packsizes teknikstrategi, driver utvecklingen av högkvalitativa mjuk- och hårdvarulösningar och identifierar möjligheter till innovation och automatisering i våra tekniska processer.

Före sin tid på Packsize arbetade John på Intel, där han fick omfattande erfarenhet av ledarskap inom både hårdvaru- och mjukvaruutveckling, samt alla aspekter av avancerad tillverkning och industriell automatisering. Han specialiserade sig på att kombinera teknikutveckling med design för producerbarhet och tillförlitlighet.

John bor i Arizona med sin fru. De har fyra vuxna söner och en svärdotter. När John inte arbetar gillar han och hans fru att resa – vanligtvis för att träffa sina barn i New York och Kalifornien. Hon är olympisk bronsmedaljör i simning och ägnar sin tid åt att frivilligt leda ett simlag där John gärna hjälper till. De har två små hundar – Coco, en blandras-chihuahua, och Lucky, en energisk Corgi.

Kellen Frey

Operativ chef

Kellen Frey började på Packsize 2016 som vice verksamhetschef och utsågs till senior vice VD 2019. Han ledde utvecklingen av de amerikanska FoU-teamen och har lett företaget genom flera infrastrukturella flyttar till Louisville och Salt Lake City. Från 2022 till början av 2024 fokuserade Kellen på att bygga upp och utveckla centrala marknader i USA och Mexiko. Han befordrades till operativ chef 2024.

Före Packsize tillbringade Kellen mer än tio år inom den medicintekniska sektorn där han arbetade för Zimmer Orthopedics i flera olika befattningar, inklusive försäljning, inköp, drift, logistik, distribution och service. År 2015 hjälpte han till att stödja Zimmers förvärv av konkurrenten Biomet, vilket resulterade i en av de största globala ortopediska verksamheterna idag. Kellen tog sin grundutbildning från University of Utah och sin magisterexamen i företagsekonomi från University of Wyoming. Han är även certifierad i Lean och Six Sigma.

Kellen och hans fru tillbringar större delen av sin tid med att följa sina fyra aktiva barn till sport- och gymnastikevenemang i Salt Lake Valley. Kellen tycker om friidrott och brinner för att träna hästar och köra racerbil.

Michael Wadley

Vice chef för globala inköp och leveranskedjor

Mike Wadley började på Packsize 2022 som vice chef för globala inköp och leveranskedjor. Han ansvarar för teamen för inköp och anskaffning, planering, kundverksamhet och renoveringsverksamhet, som stödjer Packsizes kunder och Packsizes monteringsverksamhet.

Innan Michael kom till Packsize var han chef för leveranskedjan på Jetway, som tillverkar passagerarbryggor och markutrustning för flygplan. Han har arbetat i över tjugo år inom internationella inköp, leveranskedjor och tillverkningsverksamhet, inklusive tio år på Ford Motor Company. Fyra av dessa år tillbringade han i Kina, där han hjälpte till att utveckla och leda Fords inköpsorganisation för Asien, Stillahavsområdet och Afrika.

Mike övertygade sin bästa vän, Lonnie, att gifta sig med honom innan hon visste att hon skulle behöva stödja honom i att avsluta en grundutbildning och sedan två magisterexamina. Han och Lonnie har fem fantastiska barn, tre döttrar och två söner, som de har rest runt i världen med och som nu har flyttat hemifrån (för det mesta) för att uppleva sina egna äventyr. När Mike har tid över kan man hitta honom när han bygger om gamla bilar och lastbilar eller när han reser med sin fru för att fortsätta utforska världen och sin bakgård i Utah.

Rick Colello

Vice försäljningschef för Nordamerika

Rick Colello började på Packsize 2012 som områdeschef och 2016 befordrades han till senior områdeschef för försäljning. 2021 utsågs han till vice försäljningschef i regionen östra Nordamerika och 2024 blev han vice försäljningschef för hela Nordamerika. Rick leder ett team av professionella säljare som ansvarar för att ta in nya uppdrag och ta väl hand om Packsizes befintliga kunder. Hans största passion är teambuilding, med stort fokus på mentorskap, utbildning och, viktigast av allt, lagkultur.

Före Packsize arbetade Rick som marknadschef på Barnes Distribution och VD på Cintas. Han har också tjänstgjort i det amerikanska flygvapnet som avfyrningsofficer för kärnvapenmissiler och befälhavare för stridsbesättningar.

Rick bor strax utanför Philadelphia med sin fru. De har två barn som båda går på Penn State. Övriga familjemedlemmar är Butterscotch (hund) och Peanut (katt). Rick och hans fru älskar att resa och strävar alltid efter att ha minst en framtida resa i sin kalender att se fram emot.

Rod Gallaway

Seniorkonsult

Rod började på Packsize 2017 som vice VD och har sedan dess varit operativ chef och VD. Efter att ha gått i pension som VD 2024 arbetar Rod nu som seniorkonsult för Packsize.

Före sin tid på Packsize var Rod en långvarig kund och strategisk Packsize-partner som senior vice logistikstrategi- och operativ chef på Staples, en ledande leverantör av kontors- och företagsprodukter med en årlig omsättning på mer än 25 miljarder dollar. I denna roll var Rod ansvarig för leverans- och distributionsverksamheten i Nordamerika och för att bestämma plats och syfte för befintliga och framtida platser för Staples nätverk av leveranskedjor. Detta omfattade storleksbestämning för anläggningar, service till affärsenheter, design, materialhanteringsteknik, fältteknik, processförbättringar och projektgenomförande.

Innan Rod började på Staples 1994 var han vice distributionschef på FoxMeyer Drug (en läkemedelsgrossist som omsätter flera miljarder dollar), med ansvar för nationell verksamhet och leverans. Innan dess var han vice VD och General Manager på HUMCO Labs med fullt P&L-ansvar för tillverkning i vätske- och tablettbranschen.

Rod bor i Arkansas med sin fru. De har två vuxna barn och fyra barnbarn. Han är en hängiven ranchägare och tillbringar sin fritid med sin familj.

Stefan Amann

VD och ledande chef för affärsverksamheten i Europa

Stefan Amann började på Packsize för andra gången 2022 som inköpschef för den europeiska affärsenheten och utsågs 2023 till VD för Europa. Under sin första tid på Packsize, från 2013 till 2020, var han säljansvarig, försäljningsdirektör och försäljningschef för Europa.

Innan Stefan kom tillbaka till Packsize ledde han försäljnings- och eftermarknadsavdelningen på ett litet österrikiskt företag som specialiserade sig på trycklösningar för medicintekniska produkter. Stefan har 20 års erfarenhet av ledarskap, försäljning, inköp och affärsverksamhet. Han tog examen på University of Applied Sciences i Dornbirn i Österrike och studerade även internationellt ledarskap vid Mälardalens högskola i Enköping.

Stefan bor i västra Österrike, nära gränsen till Schweiz, Liechtenstein och Tyskland, i staden där han föddes. Han tycker om att tillbringa tid utomhus i bergen med sin son och dotter. När Stefan inte arbetar eller vandrar spelar han fotboll eller tennis eller läser medan han kopplar av i sin lilla trädgård.

Steve Larsen

Vice VD för globala strategiska partners och kundlösningar

Steve Larsen började på Packsize 2017 och har haft olika roller inom företaget. Han började inom finans innan han övergick till strategiska kundrelationer. Steve ledde skapandet och tillväxten av våra team för intern serviceutveckling och programledning och har haft inflytelserika roller inom projektledning och FoU. Steve leder nu det team som fokuserar på att bygga relationer och lösningar med våra globala partners och de team som ansvarar för att utveckla och implementera kundlösningar.

Innan Steve kom till Packsize arbetade han inom finanssektorn, med roller inom kapitalreglering på Morgan Stanley och kreditanalys på Goldman Sachs.

Förbättra din förpackningsprocess med Packsizes e-handelslösning

Kontakta oss idag för en personlig analys av din förpackningsprocess

Det här är lite text inuti ett div-block.