PackNet Cloud Dim Software

Enkel lagring av korrekt dimensionsdata i molnet.
Mer information
AnvändarvänlighetProduktinformation uppdateras på några minuter.
IntegrationFungerar sömlöst med PackNet Cloud.
NoggrannhetGer tillförlitlig produktdata.

Varför är produktdimensionering viktigt?

Dimensionering avser processen att mäta produkternas längd, bredd och höjd. Det är viktigt att det registreras korrekta produktattribut som optimerar användningen av förpackningsmaterial för att minska avfall och utsläpp.

När produkterna är korrekt dimensionerade kan du ta fram rätt storlek på förpackningen för dina produkter och undvika överflödigt material och fyllnadsmaterial som ökar fraktkostnaderna. Genom att använda miljövänliga förpackningsalternativ, till exempel en Packsize-lösning, kan du minska din miljöpåverkan ytterligare och attrahera miljömedvetna kunder.

Produktdimensionering hjälper dig att planera lagret och lagerhanteringen mer effektivt, vilket minskar behovet av flertalet lageranläggningar eller regelbundna förflyttningar. Genom att skanna och lagra produkternas mått direkt när de lagerförs kan du använda produktmåtten för att optimera lagerutrymmet och maximera hyllplatserna. Registrera dimensionsinformation var som helst på lagret och använd denna data när det är dags att förpacka produkterna och skicka dem till kunden.

Hur fungerar PackNet Dim?

PackNet Cloud Dim är en onlinelösning för dimensionering som använder avancerade webb- och lagringskoncept för att säkerställa att SKU-data återges korrekt. Med Packsize dimensioneringsprogram är det enkelt att uppdatera anpassade fält och egenskaper för lagret och då förbättra data i lagersystemet (WMS).

De flesta WMS-system är svåra och dyra att uppdatera. Med PackNet Cloud Dim är det enkelt att ändra dimensionerna på produktdata i realtid. När leverantörerna förändrar utformningen av produkterna på lagret hanterar PackNet Cloud Dim förändringar i flödet på ett effektivt sätt.

Ta bort den nydimensionerade produkten från ett befintligt förpackningsflöde, hämta de nya dimensionerna med en dimensioneringsenhet (till exempel Packsize Scan2Pack) och lägg sedan in produkten i den befintliga processen igen. PackNet Cloud Dim betalar sig efter bara några få produktbyten.

Vilka är fördelarna med PackNet Cloud Dim?

Genom att nyttja vår mjukvara får du ta del av följande fördelar:

  • Exakta dimensioneringsdata: En stor e-handlare berättade för oss att de förlorade över 15 miljoner dollar per år på grund av felaktig dimensioneringsdata. Korrekt produktinformation är avgörande för alla företag, men är ett måste när man går över till automatisering.
  • Användarvänlig: Lagersystem är dyra att uppdatera och kräver ofta att en utvecklare gör ändringar. Med PackNet Cloud Dim kan alla behöriga medarbetare uppdatera produktinformationen på bara några minuter.
  • Sömlös integration: Det går att använda PackNet Cloud Dim som en fristående lösning, men den kommer verkligen till sin rätt när den används i kombination med PackNet Cloud Cube och PackNet Cloud Core. Dimensioneringsdata flödar omedelbart till våra andra lösningar som möjliggör automatisering från början till slut.

Varför ska du använda PackNet Cloud Dim istället för andra dimensioneringslösningar?

Packsize har arbetat med miljövänliga transporter i mer än två decennier. Hållbara förpackningar är vårt viktigaste uppdrag. Vi vet hur viktigt det är med exakta dimensionsdata för detta uppdrag och PackNet Cloud Dim är resultatet av många års arbete.

Oavsett om du vill använda våra dimensioneringsverktyg som en del av Packsize Cloud-ekosystemet eller om du vill använda dem fristående, kommer PackNet Cloud Dim att spara pengar, minska koldioxidavtrycket och göra dina kunder nöjdare.

Hur köper jag PackNet Cloud Dim?

Vill du veta mer? Kontakta oss idag och boka en demo. Våra experter ger dig en genomgång av PackNet Cloud-plattformen och visar alla möjligheter som erbjuds.