Framtiden av hållbar förpackningsautomation: fallstudie med Crutchfield

Titta på webbinarietRegistrera dig till webbinariet

Fallstudie med Crutchfield

Är du trött på ineffektiva förpackningslösningar som orsakar stora mängder spill, skadar miljön och belastar verksamheten? Då ska du hänga med på vår lansering av X5®, världens första helautomatiska system för resta lådor från Packsize, branschledande inom Right-sized Packaging on Demand®.

Upptäck varför X5® är den mest avancerade, flexibla, effektiva och hållbara lösningen för e-handel. Denna banbrytande teknik är snabbast i branschen på att producera right-sized, resta lådor som är redo att packas, vilket revolutionerar hur e-handelsleverantörer och tillverkare tillgodoser kundernas efterfrågan samtidigt som arbetskostnader och avfall minskar.

Få exklusiva insikter från Packsizes experter och Crutchfield, ett ledande e-handelsföretag för elektronik, när de berättar om sin automatiseringsutveckling och växande partnerskap med Packsize. Hör hur X5® har hjälpt dem att nå över 450 lådor per timme, ökat effektiviteten och förbättrat livskvaliteten för sina operatörer.

Missa inte detta informativa webbinarium som kommer att förändra ditt sätt att tänka kring förpackningar och automation. Titta nu och bli en del av framtiden för hållbara och effektiva e-handelsförpackningar.

Talare:

chris groseclose bio
david maloney bio
connor pehrson bio

Ange en giltig e-postadress till företaget
Kom ihåg att ange landsnummer
Tack! Din förfrågan har mottagits!

Du kan nu titta på webbinariet med länken nedan.

Hoppsan! Något gick fel när formuläret skulle skickas.

Förbättra din förpackningsprocess med Packsizes e-handelslösning

Kontakta oss idag för en personlig analys av din förpackningsprocess